Bedrijfsprofiel

Total Air Concept is een Technische groothandel in ventilatiematerialen. Wij bieden u offertes op basis van projectprijs.
Hierdoor kunt u zich houden aan de afgesproken prijs met uw klant ongeacht onvoorziene omstandigheden in het werk. Wij leveren u de ontbrekende materialen binnen de projectprijs. De materalen die na beëindiging van de werken over zijn ontvangen wij graag bij gelegenheid weer retour. Ook dat is onderdeel van de projectprijs. U hoeft geen eigen voorraad te houden; wij zijn uw ventilatiemagazijn.

Natuurlijk is afhalen van “ losse “ producten ook perfect mogelijk.
Desgewenst kunnen wij ook snel leveren. Materialen voor 11 uur besteld kunnen indien nodig doorgaans nog dezelfde dag worden geleverd. Hiervoor wordt wel een kleine kost aangerekend.

Hoe gaan wij te werk

Plannen aanbieden / ontvangen

Bij voorkeur werken wij op basis van de plannen. U bezorgt ons het plan van de woning of project. Dit mag per mail of post. Binnenbrengen mag vanzelf ook.

Offerte voorbereiden / calculatie

Zodra wij over het plan beschikken maken wij een berekening volgens de wettelijke normen en stellen een prijsofferte op. U ontvangt van ons een bruto projectprijs met uw installateurskorting.

Bespreken van de offerte

Indien gewenst maken we een afspraak om de offerte met u of samen met u en uw klant in detail te bespreken en anders bezorgen wij u onze offerte per mail, samen met de technische fiche van de materialen en de algemene voorwaarden van Total Air Concept.

Levering van de goederen

Na ontvangst van uw bevestiging en afspraak omtrent leverdatum stellen wij de materialen samen en zetten deze klaar voor levering of afhaling, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Deelleveringen en goederen voor u op voorraad houden is prima mogelijk.

Ondersteuning en nazorg / service

Indien gewenst doen wij samen met u een werfbezoek of start van de werken. Opstarten en inregelen van de installatie kunnen wij voor u verzorgen. Ook ontvangt u de nodige documenten voor de EPB verslaggeving.